Temporada 1 de ‘The Sandman’ da Netflix: O que sabemos até agora

 

The Sandman graphic – Afbeelding: DC / Vertigo

Een nieuw jaar betekent dat we veel meer over Netflix zouden moeten horen De zandman in de komende maanden nadat het filmen in oktober 2020 begon. Hier is het laatste nieuws over De zandman inclusief alle huidige castgeruchten, waar de serie in productie is en wanneer we kunnen verwachten dat deze onze Netflix-abonnementen siert.

In juli 2019 meldde Deadline dat Netflix en Warner Bros. TV gesprekken hadden gevoerd om de toekomst van Neil Gaiman’s De zandman. Met de bevestiging dat Netflix de serie kort daarna met succes heeft opgepikt, bracht dit de titel uit de ontwikkelingsgrens waar het al meer dan een decennium in zat.

De aanpassing wordt verzorgd door Allan Heinberg die eerder aan werkte Wonder Woman en Grey’s Anatomy zal dienen als zowel schrijver als showrunner van De zandman. Maker van De zandman, Zal Neil Gaiman als uitvoerend producent dienen naast David S. Goyer.


Wanneer is De zandman seizoen één komt naar Netflix?

In een interview met Digital Spy bevestigde Neil Gaiman dat de serie ergens in 2021 zal aankomen. Gezien de productievertragingen (zie hieronder) verwachten we momenteel de tweede helft van 2021.


Wat is De zandman?

De zandman is een Amerikaanse stripserie gemaakt door Neil Gaiman. Het is een van de weinige stripboektitels die een bestseller in de New York Times is geworden. De zandman -serie was de vlaggenschiptitel voor Vertigo-strips. Neil Gaimans schrijven is beroemd om zijn kijk op mythologie en zijn gebruik van antropomorfe personificatie van metafysische entiteiten. Enkele van Gaiman’s meest recente en meest populaire werken zijn titels zoals Starz ‘ Amerikaanse goden, Goede voortekenen op Amazon Prime, en Lucifer op Netflix.

Het verhaal van de Sandman draait om het personage Dream, een van de Seven Endless. Dream, samen met de andere ‘Endless’ zijn miljarden jaren oud en vertegenwoordigen elk een belichaming van een natuurlijke kracht. Droom, ook bekend als Morpheus, samen met een hele hoop andere namen en titels die gedurende miljarden jaren zijn verworven, is de antropomorfe personificatie van dromen. Morpheus woont in zijn rijk “The Dreaming”, waar hij volledige en totale controle heeft, maar moeite heeft om zich aan te passen aan veranderingen (een gemeenschappelijk thema dat in de hele serie terugkomt).

Leitura  2ª temporada de 'Alice in Borderland': início das filmagens, data de lançamento do Netflix e o que sabemos até agora

Aan het begin van het verhaal wordt Morpheus opgeroepen door een occult ritueel, maar wordt hij gevangengenomen en 70 jaar vastgehouden. Uiteindelijk ontsnapte Morpheus zijn wraak op zijn ontvoerders en keerde hij terug naar zijn rijk. Tijdens de afwezigheid van Morpheus was zijn rijk in een staat van verval geraakt en zou hij beginnen met de wederopbouw ervan. Terwijl hij gevangen zat, had Morpheus tijd om over zijn verleden na te denken, maar de uitdaging om zonden uit het verleden ongedaan te maken zou een enorme onderneming zijn die miljarden jaren oud is en in zijn wegen zit.

Morpheus – Copyright. Vertigo Comics


Van wie zijn de castleden De zandman?

Neil Gaiman heeft bevestigd dat de serie nog geen cast heeft, maar dankzij Daniel Richtman van zijn Patreon hebben we onlangs vernomen welke rollen Netflix hoopt te vervullen. Dit veranderde enigszins in september 2020 met het nieuws dat Tom Sturridge momenteel wordt uitgekeken naar de rol van Dream.

tom sturridge droom sandman netflix

Tom Sturridge – Foto: Getty Images

In januari 2021 meldde DiscussingFilm dat Gwendoline Christie (bekend van rollen in Game of Thrones en Star Wars) is uitgebracht, hoewel het niet duidelijk was in welke rol, hoewel ze speculeren dat het Desire of Death zou kunnen zijn. Gwendoline werkte onlangs ook samen met Neil Gaiman om te vertellen De slaper en de spil voor BBC Radio 4.

Hier zijn alle personages die Netflix zal moeten casten en we zullen ze updaten met de castleden zodra ze zijn bevestigd.

De Sandman / Morpheus / Dream

Verplicht: Hoofdman (Leeftijd: 26-36)

‘De titulaire Sandman. Lord of Dreams en bewaarder van het rijk van de dromen. Eind jaren ’20 / begin jaren ’30. Spookachtig, rail-dun. Omdat dromen de inspiratie zijn voor al het leven en de schepping, beschouwt Morpheus het besturen ervan als een zware verantwoordelijkheid. Hij is een eerbaar, principieel wezen, maar hij kan een beetje obsessief zijn over zijn plichten en is meedogenloos als hij niet tevreden is. Door zijn obsessiviteit kan hij het contact met de mensheid verliezen, aangezien hij de mens ziet als louter motoren voor dromen. Een arrogante god die uiteindelijk leert dat hij moet veranderen of sterven. ”

Droom – Copyright. Vertigo Comics

De Korinthische

Verplicht: Hoofdman (Leeftijd: 26-36)

Leitura  Netflix Q2 2021 Revenue Insights sobre a estratégia infantil da Netflix

“Bovennatuurlijk knap, The Corinthian straalt stijl, seks, humor en een roofzuchtige fout uit. Een nachtmerrie die tot leven komt, maar waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Belichaamt de donkerste, meest sadistische, moorddadige impulsen van de mensheid wanneer ze niet gebonden zijn door mededogen, empathie en liefde.

Oorspronkelijk gemaakt door Dream, is The Corinthian vastbesloten om zijn maker elke keer te dwarsbomen. ”

The Corinthian – Copyright. Vertigo Comics

Ethel Cripps

Verplicht: Terugkerende vrouw (Leeftijd: 18-28)

“Een straatslimme vrouw die op meesterlijke wijze haar schoonheid gebruikt om mannen te manipuleren en te krijgen wat ze wil. Een zelfoverlevingsdeskundige die weet wanneer hij moet vleien, ruilen of stelen op basis van wat het beste bij haar interesses past. Gefascineerd door magie en de kracht die het bezit, zet de achtervolging van het occulte Ethel op een onverwacht en niet noodzakelijk gunstig pad. ”

Alex Burgess

Verplicht: Terugkerende man (Leeftijd: 16-26)

“Boekachtig en toch knap, Alex wil zijn tirannieke vader graag een plezier doen, maar bezit zijn persoonlijkheidscultus niet. Een zelfbewuste jongeman die zijn seksualiteit in twijfel trekt. Alex onderdrukt het nadenken over wat hij wil voor zijn eigen leven om de erfenis van zijn familie te blijven dienen. ”

Alex Burgess Copyright. Vertigo Comics

Dood

Potentieel castlid: TBA
Verplicht: Terugkerende vrouw (leeftijd: 18-25)

‘Dream’s oudere zus. Optimistisch, zorgzaam en empathisch, Death neemt haar werk serieus en probeert een vriend te zijn voor die herders van het hiernamaals. Ze is in elk opzicht de grote zus van Dream, treedt op als zijn occasionele vertrouweling en niet bang om op zijn zwakheden te wijzen. ”

Dood – Copyright. Vertigo Comics

Anna

Verplicht: Terugkerende vrouw (leeftijd: 30-35)
Etniciteit: Ieder

“Mooi maar keihard, Anna is niet bang om met criminelen en psychopaten te worstelen terwijl ze Louboutins draagt. Ze neemt van niemand stront. Anna heeft een geschiedenis van afstand houden van mensen die van haar zouden kunnen gaan houden. Ze is mondig en zelfvernietigend, maar toch zeer dapper. ”

Leitura  Original em russo da Netflix 'Anna K': o que sabemos até agora
Roderick Burgess

Verplicht: Gastster Man (Leeftijd: 50-65)
Etniciteit: Wit

“Roderick Burgess is een zelfbenoemde tovenaar en profeet. Hij is de stichter van de Order of Ancient Mysteries, die zelfverwerkelijking door middel van het occulte belooft – voor een prijs. In werkelijkheid is er niets magisch aan Roderick. Hij is een bedrieger, maar een energieke, intens charismatische. Als narcist geniet hij van ontmoetingen met veel jongere vrouwen en het vergaren van rijkdom en schatten. Gewond door het vroegtijdige verlies van zijn oudste zoon, behandelt Roderick zijn jongste zoon, Alex, met wreedheid en minachting. ”

Roderick Burgess – Copyright. Vertigo Comics


Hoeveel van De zandman wordt gedekt in het eerste seizoen?

Neil Gaiman heeft dat zelf aan fans beloofd De zandman aanpassing zal trouw zijn aan de strips.

Preludes and Nocturnes is het eerste deel van De zandman en behandelt problemen # 1-8. Met het eerste seizoen ingesteld om het eerste deel te beslaan en een deel van deel twee (Het poppenhuis), er zijn er veel om naar uit te kijken.

Op het DC Fandome-evenement bevestigde Neil Gaiman echter dat het verhaal niet in de jaren tachtig zal beginnen, maar in de moderne tijd voor de Netflix-serie.

De zandman heeft in totaal tien volumes (75 nummers), dus dit betekent dat Netflix het potentieel heeft om minstens vier seizoenen te produceren.


Kon Lucifer verschijnen?

Beide De zandman en Lucifer wonen in de wereld van DC Comics. Hoewel beide personages minder bekend staan ​​als DC-personages, hebben ze af en toe een cameo-optreden gehad.

Het beste voorbeeld is Lucifer verschijnen in Preludes of Nocturnes (Issues # 1-8 van De zandman). Lucifer verscheen later nog een keer De zandmanwordt gerund tijdens The Kindly Ones in nummers # 57-69.

De kans op een cross-over nam dramatisch toe toen Neil Gaiman bevestigde dat de Netflix-serie zich in de moderne tijd zou afspelen (zie hierboven).

Hoe zit het met andere DC-personages?

Gedurende de hele periode De zandman andere populaire DC-personages hebben kameeverschijningen gemaakt. Batman is absoluut het meest spraakmakende personage dat een cameo heeft gehad, gevolgd door Green Lantern en Martian Manhunter. Het is zeer twijfelachtig dat een van die helden zal verschijnen.

Minder bekende personages zoals Black Spider, Doctor Occult en Mister Miracle zouden kunnen verschijnen, ervan uitgaande dat Warner Brothers het toestaat.

Batman en The Sandman – Copyright. DC Comics

Was Lucifer geannuleerd vanwege Sandman?

Een klein deel van de Lucifer fandom geloofde dat Lucifer is geannuleerd ten gunste van De zandman. Neil Gaiman ging naar Twitter om het probleem direct aan te pakken toen hem werd gevraagd door een fan:


Wat is de productiestatus van De zandman?

Huidige productiestatus: Filmen vanaf 15 oktober (Laatst bijgewerkt: 19-10-2020)

De opnames voor de serie zouden oorspronkelijk eind mei 2020 beginnen, maar zoals je je kunt voorstellen, is dat niet gelukt.

In een interview zei Neil Gaiman:

“We werken samen met Netflix, het was de bedoeling dat we eind mei zouden beginnen met fotograferen.

Gezien deze COVID-wereld staat alles op pauze. “

Op zijn blog op Tumblr in april 2020 had Gaiman het volgende te zeggen:

“Het gaat heel goed, behalve dat het nu een beetje in winterslaap is totdat mensen weer tv gaan maken. De scripts voor het eerste seizoen zijn geschreven, de casting is begonnen, de regisseurs zijn aangenomen, de sets zijn in de maak. Alles was klaar om in productie te gaan, en toen kwamen we in een pauze. Zodra de wereld klaar is om televisiedrama te maken, zal Sandman soepel weer in het leven staan. In de tussentijd maken we van de gelegenheid gebruik om de scripts zo goed mogelijk te krijgen. “

Op 27 september 2020 deelde Neil Gaiman mee wanneer de serie begint met produceren en zei dat de serie “over 3 weken begint te schieten”, wat rond half oktober 2020 zou zijn.

Dat werd vervolgens bevestigd te zijn begonnen met filmen op 19 oktober 2020.


Hoeveel afleveringen zullen De zandman seizoen één lucht?

Neil Gaiman bevestigde zelf het aantal afleveringen dat het eerste seizoen zal debuteren, namelijk 11 afleveringen.


Andere De zandman nieuws met betrekking tot Netflix of anderszins

  • In september 2020 heeft Netflix een officiële pagina voor de show op Netflix geplaatst, die niet veel onthult, maar je wel een herinnering kunt instellen wanneer deze uiteindelijk uitkomt.

Kijk je er naar uit om te zien De zandman op Netflix? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Leave a Comment