Netflix “Vikings: Valhalla”, temporada 1: tudo o que sabemos até agora

 

Vikingen – Foto: MGM

Vikingen: Valhalla é een gloednieuwe spin-off van de handtekening van History Channels serie Vikingen . De Netflix Komt ergens original em 2021 wereldwijd uit en hier is een up-to-date overzicht van alles wat we weten over seizoen één van Vikingen: Valhalla .

Vikingen: Valhalla is een aankomend Netflix Original historisch drama gemaakt door Michael Hirst een spin-off van de populaire History Channel-serie, Vikingen . De série wordt net als zijn voorganger geproduceerd door MGM Productions.

Hirst gaf zijn gedachten de de nieuwe serie zal matchen Vikingen i n reikwijdte en schaal en gaf een kleine vislumbre van hoe de wereld está disponível no período anterior:

“Het kan niet op grotere schaal zijn dan de laatste afleveringen van mijn Vikingen . Omdat de legers en de grote veldslagen die we hadden … Je kunt echt niet veel groter worden dan dat, eigenlijk. Maar wat kan ik zeggen? Het wordt op dezelfde plaatsen gemaakt, veel ervan. Nós gaan terug naar Kattegat. Dat é natuurlijk het spirituele huis van de Vikingen. Maar het é een veranderd Kattegat. Het is een gevestigde… Het is eigenlijk een van de grootste havens, handelshavens in Europa. Het está em omvang en betekenis gegroeid. De koning van Engeland é een Viking geworden. De Vikingen hebben het grootste deel van Engeland veroverd en zij bezitten Normandië. “

Jeb Stuart é um boord om te schrijven wie het meest bekend is om zijn werk aan movies, waaronder De vluchteling vanaf 1993, Die hard uit 1988 en werkt momenteel ook aan De bevrijder voor Netflix.


O que é o enredo de Vikingen: Valhalla ?

Speelt zich meer dan 100 jaar na de Gebeurtenissen van Vikingen komt het het Vikingtijdperk steeds dichterbij nu het Koninkrijk Engeland standhoudt tegen zijn Scandinavische overvallers. Na de dood van koning Edward de Belijder maken drie heren aanspraak em Engelse troon, waardoor de toekomst van Engeland voor altijd verandert.

Em uma entrevista recente, gaf Hirst commentaar op hoe Valhalla wordt verbonden encontrou het origineel Vikingen show, waarmee wordt bevestigd dat we er veel van dezelfde locaties van zullen zien:

“Wat Jeb [Stuart] doet eigenlijk is dat hij aandacht besteedt aan de mythologie van de Vikingen. Dus wanneer ze elkaar ontmoeten in de grote zaal em Kattegat, en natuurlijk praten ze sobre de grote tijdperken die vroeger em dezelfde zaal en dat waren Ragnar Lothbrok, Lagertha en Bjorn Ironside, en Ivar, o desossado, die nu zelfs binnen de show mythische personagens zijn, zelfs binnen Vikingen: Valhalla. Dat é echt een geweldige verbinding en effect. Het geeft kant-en-klare geschiedenissen aan de nieuwe show. Je hoeft dus niet te weten wie Ragnar é om naar de nieuwe show te kijken. Maar het verrijkt de show en het zal er hopelijk toe leiden dat mensen teruggaan en ontdekken: ‘Over wie zijn deze mensen waar ze het steeds over hebben? Era Ragnar zo geweldig? Waarom zijn deze mensen mythische karakters? ‘Alles sluit dus op een nuttige, interessante en fascinerende manier aan. “


Wie is erin gegoten Vikingen: Valhalla en wie spelen ze?

colagem vv

Van linksboven naar rechtsonder: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Johannes Johannesson, Laura Berlin, David Oakes, Calorine Henderson, Pollyanna McIntosh, Asbjorn Krogh Nissen

In januari 2021 onthulde Deadline tien hoofd- en terugkerende castleden van Vikingen: Valhalla samen met hun rolbeschrijvingen:

Leitura  'Real Rob' retorna para a 3ª temporada em 2023, será no Netflix?

Sam Corlett (Chilling Adventures of Sabrina) zal Leif Eriksson spelen, een Groenlander, opgegroeid aan de rand van de bekende wereld. Hij komt uit een hecht gezin dat doordrenkt is van oude heidense overtuigingen. Een onverschrokken zeeman en fysiek sterk, Leif is onze intrede in een Vikingwereld in de greep van gewelddadige veranderingen.

Frida Gustavsson (The Witcher) is Freydis Eriksdotter die fel heidens, vurig en eigenzinnig is. Ze is een fervent gelovige in de “oude goden”. Net als haar broer, Leif, bereikt ze het Kattegat als een buitenstaander, maar wordt ze een inspiratie voor die van de oude manieren. Als je je herinnert, was Frida een van de castleden die we eerder hebben onthuld.

Leo Suter (De bevrijder) speelt Harald Sigurdsson. Harald, geboren in Viking-adel, is een van de laatste Viking-berserkers. Charismatisch, ambitieus en knap, hij is in staat om zowel volgelingen van Odin als christenen te verenigen.

Bradley Freegard (Geloof behouden) speelt King Canute. De koning van Denemarken. Een wijze, slimme en meedogenloze Viking-leider. Houdt zijn vrienden dichtbij en vijanden dichterbij. Zijn ambities zullen de loop van de geschiedenis in de 11e eeuw bepalen en hem tot een bepalende figuur van de Vikingtijd maken.

Johannes Haukur Jóhannesson (Vervloekt) portretteert Olaf Haraldson. Olaf is de oudere halfbroer van Harald. Hij is fysiek enorm en ambitieus; hij is een strenge en meedogenloze Viking. Olaf is een “oudtestamentische” christen.

Laura Berlijn (Zelfs breken) speelt Emma van Normandië. De jonge, ambitieuze Emma van Normandië komt uit het Normandische hof en is van Vikingbloed. Politiek scherpzinnig en een van de rijkste vrouwen van Europa. Ze is hoogstwaarschijnlijk een afstammeling van Rollo uit het origineel Vikingen serie.

David Oakes (De borgia’s) is Earl Godwin. De ultieme overlevende. Hoofdadviseur van de koning van Engeland. Geboren in de politieke marge, brengen zijn sluwe manieren hem ver. David was een van de vele castleden die we de afgelopen maanden hebben onthuld.

Caroline Henderson (Kerstster) speelt Jarl Haakon. Haakon is een geweldige krijger en tolerante leider en regeert met vaste hand over het Kattegat. Hoewel ze heidens is, is ze erin geslaagd het Kattegat een stad te houden die openstaat voor alle religies in een moeilijke tijd. Ze zal een krachtige mentor worden voor Freydis, die zich aangetrokken voelt tot haar wijsheid.

Pollyanna McIntosh (De wandelende doden) keert terug als Queen Ælfgifu. Berekenend en ambitieus, koningin Ælfgifu van Denemarken heeft een hand te spelen in de politieke machtsstrijd die zich in Noord-Europa afspeelt. Ze gebruikt haar charme en bedrog met veel succes bij het behartigen van de belangen van haar Merciaanse thuisland en probeert zichzelf te doen gelden in de groeiende machtsstructuur van Canute.

Leitura  A Netflix lançará a série de anime 'Komi Can't Communicate' semanalmente a partir de outubro de 2021

Asbjorn Krogh Nissen ( Bron ) é Jarl Kåre, die een bedreiging vormt voor de oude heidense manieren.

Hier is a meer complete lijst van de Vikingen: Valhalla gips :

Tampa fundidaRolWaar heb ik ze eerder gezien / gehoord?
Sam CorlettLeif ErikssonAventuras arrepiantes de Sabrina
Frida GustavssonFreydis EriksdotterThe Witcher, Swoon
Leo SuterHarald SigurdssonSandition, Victoria
Bradley FreegardKoning CanuteGeloof Behouden
Johannes JohannessonOlaf HaraldssonGame of Thrones, amaldiçoado
Laura BerlijnEmma van NormandiëQuebrando o equilíbrio, Einstein
David OakesGraaf GodwinDe Borgia’s, Victoria
Caroline HendersonJarl HaakonKerstster, Gooseboy
Pollyanna McIntoshKoningin ÆlfgifuThe Walking Dead, Middle Earth: Shadow of War
Asbjørn Krogh NissenJarl KåreBron, Kopenhagen
Yvonne MaiMerinA Coroa, Casa das Sombras
Bill MurphyOdgarTitanic: Blood and Steel
Bosco HoganAthelredVikingen, The Borgias
Karen ConnellEngel van de doodVikingen
Gavan O’Connor DuffyNjallVikingen
Kenneth ChristensenTBADe Vlieger
Louis DavisonEdwardPoldark, casa da Srta. Peregrine para crianças peculiares
Álfrún LaufeyjardóttirTBAGelukkig nooit daarna
Ethan DillonTBADub Daze
Pääru OjaTBAKoude Moed
Brian RobinsonYngvi2 blutte meiden
Jack MullarkeyToke

Met wie is er nog meer betrokken? Vikingen: Valhalla ?

Naast de cast kennen nós nog enkele andere crewleden die aan de show werken:

  • Steve Saint Leger é momentaneamente geográfico com drie afleveringen van seizoen één te regisseren. Hij heeft niet alleen een aantal hoofdafleveringen geregisseerd Vikingen -serie, maar zal ook regisseren em de Barbaren van Netflix die eind 2020 aankomen.
  • Niels Arden Oplev , de BAFTA-winnende Deense regisseur die afleveringen leidde voor series als Meneer Robot en Onder de Koepel é também ingesteld om een ​​de meer afleveringen te regisseren voor het eerste seizoen van Valhalla.
  • Hannah Quinn é também bevestigd als een van de regisseurs van het eerste seizoen van Vikingen: Valhalla. Haar meest recente werken zijn onder meer Fate: The Winx Saga en De vreemdeling , beide op Netflix.
  • Trevor Morris é o também compositor fungeert voor een groot deel van seizoen zes van Vikingen zal terugkeren voor Valhalla . Zijn andere kredieten omvatten De Tudors en Hunter-moordenaar .

Wat is de productiestatus van Vikingen: Valhalla ?

Officiële productiestatus: op pauze (laatst bijgewerkt: 28/11/2020)

Pre-productie voor Vikingen: Valhalla foi eerder dit jaar begonnen, maar werd stopgezet vanwege de COVID-19-pandemie. Gelukkig werd het hervat em julho de 2020 en nu kunnen we bevestigen dat het filmen is Begonnen em Ashford Studios, Ierland vanaf agosto de 2020. We weten niet precies hoe lang het filmen zal duren, maar oorspronkelijk was het de bedoeling dat het van maart zijn. 2020.

Aan de andere kant, we horen dat het tweede seizoen van Vikingen: Valhalla is al in ontwikkeling. Gezien het feit dat de vorige Vikingen seizoenen werden gefilmd met niet al te grote tussenpozen, konden we verwachten Vikingen: Valhalla seizoen twee om ergens in de tweede helft van 2021 in productie te gaan voor een mogelijke release eind 2022 of begin 2023.

Leitura  A Netflix está saindo da prisão de anime da Netflix?

In september 2020 kregen we nog een paar foto’s van de set. Hieronder zie je een galerij met foto’s uit de eerste weken van filmen in Ashford Studios. Zoals je kunt zien, is het duidelijk Kattegat. Veel van de foto’s zijn van Broadsheet’s Harry Warren.

Op 8 oktober 2020 werd door The Irish Times gemeld dat er werd gefilmd voor Vikingen: Valhalla werd die week geschorst nadat een dozijn cast- en bemanningsleden positief testten op Covid. Later die week werd de productie hervat nadat duidelijk was geworden dat dit alleen vals-positieven waren en dat de cast en crewleden in orde waren. De productiestop duurde maar een paar dagen en de Vikingen waren weer terug bij hun Vikingbedrijf.

Eind november begonnen de cast en crew met het posten van updates over de productie van wrapping Vikingen: Valhalla na vier maanden filmen. Het is onbekend hoeveel materiaal ze hebben gefilmd en of dit een echte seizoen één wrap is of een kerst / Covid-onderbreking tot begin 2021.

envoltório valhalla


Waar zal Vikingen: Valhalla gefilmd worden?

Zoals hierboven vermeld, is de pre-productie al hervat en is de locatie een zeer dierbare en vertrouwde plek voor Vikingen fans: Ashford Studios, Wicklow, Ierland. Dit is de plek waar het meeste van het origineel Vikingen serie werd jarenlang gefilmd. Om daaraan toe te voegen, terug in 2019, na het filmen van het laatste seizoen van Vikingen klaar was, kreeg Ashford Studios toestemming voor een uitbreiding van € 90 miljoen, waardoor ze vijf nieuwe studio’s en ondersteunende ruimte konden bouwen. Dit zal waarschijnlijk reflecteren op de productiekwaliteit van Vikingen: Valhalla.

Met de belangrijkste productiehub hetzelfde voor Valhalla, kunnen we verwachten dat we veel bekende externe Ierse locaties in de buurt zullen zien. We kunnen ook veel van dezelfde bemanning verwachten die aan de Vikingen spin-off.


Hoeveel afleveringen zullen Vikingen: Valhalla lucht?

Het is bevestigd dat 24 afleveringen van Vikingen: Valhalla zijn tot dusver besteld. Dat zijn veel afleveringen voor Netflix, aangezien het gemiddelde aantal ergens tussen de acht en dertien ligt.

Dankzij Vikingen al op een schema dat seizoenen in tweeën splitst, zouden we het eerste seizoen van verwachten Vikingen: Valhalla hetzelfde doen. Dit betekent dat er twaalf afleveringen voor zouden zijn Vikingen: Valhalla seizoen één.


Zal het origineel Vikingen serie komt naar Netflix?

in tegenstelling tot Lucifer en Aangewezen overlevende, Vikingen: Valhalla is geen voortzetting van Vikingen en is in plaats daarvan een spin-off. Dit is belangrijk omdat voorheen Netflix US uiteindelijk alle seizoenen oppikte van geannuleerde netwerkshows.

Vikingen está agora disponível no Hulu na Amazon em VS, maar de deal voor Vikingen: Valhalla het is niet waarschijnlijk dat Netflix allle zes seizoenen van Vikingen . Este é o Netflix e o portal Vikingen wanneer de licentie bij Hulu na Amazon é.


Ben je enthousiast sobre o release van Vikingen: Valhalla ? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Noot van de redactie: bevat aanvullende rapportage van Tigran Asatryan.

Leave a Comment